Mann ser på dataskjerm

Nå kan du snart laste ned i Fordelssonen, men bare i en kort periode.

Gled deg: Vi låser opp 35 av de mest populære tingene i Fordelssonen

Torsdag 8. desember 2022 fjerner vi låsen på det mest populære innholdet i Fordelssonen slik at du fritt kan laste ned e-bøker, veiledninger og se videoer.

1. desember 2022 av Kristoffer Engbo

Fordelssonen er vårt digitale univers for abonnenter på Digital FOTO, der du kan laste ned en rekke e-bøker, lommeguider og programmer og se mange videoer på norsk om bildebehandling og kamerateknikk. Innholdet er vanligvis låst, så du må logge på og være abonnent for å laste det ned og se det.

Nå låser vi imidlertid snart opp mye populært innhold i en kort periode. Fra torsdag 8. desember klokken 10.00 kan du laste ned blant annet e-bøker og se mange av videoene våre. Deretter har du hele helgen til å boltre deg i Fordelssonen, før vi stenger igjen mandag morgen 12. desember 2022.

>Les også: Derfor bør du kjenne til disse 5 brennviddene

Når det braker løs, kan du bare besøke Fordelssonen og forsyne deg – du trenger verken logge på, registrere deg eller opprette en bruker.

Du vil blant annet kunne laste ned noen av de populære lommeguidene våre. Du finner f.eks. lommeguider til alle de store kameramerkene med de viktigste innstillingene.

Lommeguide til Sony

Lommeguidene er laget slik at du kan skrive dem ut, klippe dem ut og ha dem i fotovesken eller lommeboken.

Vi gjør en rekke av e-bøkene tilgjengelige. Du vil blant annet kunne laste ned den komplette nybegynnerguiden vår, som hjelper deg med alt det grunnleggende for fotografer. Du finner også e-bøker som gjør deg bedre på bildebehandling, som hjelper deg med å ta bedre bilder med telefonen og mye annet.

E-bok med tips for å få mest mulig ut av mobilkameraet

Du vil blant annet kunne laste ned e-boken vår med tips om hvordan du tar flotte bilder med telefonen.

Vi har mange videoer med inspirasjon, bildebehandling og kamerateknologi liggende i Fordelssonen, og fra 8. desember kan du for eksempel se hele Kameraskolen, som består av ni moduler der vi går gjennom knapper og funksjoner i kameraet.

Vi ses torsdag 8. desember!

Kanskje du er interessert i...