Seasons og Lightroom Presets

Du kan bli med naturfotografen Morten Hilmer på opptak på Dovrefjell i den nye videoserien vår, Seasons. 

Ny videoserie i Fordelssonen: Følg arbeidet til naturfotografen

Som abonnent får du nå enda mer spennende innhold i Fordelssonen. Vi er klare med en ny videoserie på 12 episoder, og du får en stor pakke med ti lekre forhåndsinnstillinger for Lightroom, som du kan bruke på bildene dine.

7. mars 2018 av Kristoffer Engbo

Nå kan du bli med naturfotografen Morten Hilmer på jobbb i vår nye videoserie, Seasons. 

Vi har nettopp lagt ut første sesong i Fordelssonen, og senere i år kommer det ytterligere tre sesonger av serien.

Du får også 10 nye Lightroom-presets i Fordelssonen slik at du blir mer effektiv når du redigerer bildene dine. 

Første sesong av videoserien Seasons

I første sesong drar Morten Hilmer til Dovrefjell for å fotografere moskusokser i de flotte vinterlandskapene.

Du kan følge ham når han slår opp teltet og må takle de barske værforholdene. Gjennom de 12 første episodene kan du se hvordan han jobber, og underveis forteller han blant annet om utstyret og provianten sin, og du kan selvfølgelig se noen av de fantastiske bildene hans fra turen.

Du finner første episode av Seasons her

10 Lightroom-presets til deg

I Fordelssonen kan du også laste ned en stor pakke med ti Lightroom-presets fra ekspertene i Digital FOTO. Presets, eller forhåndsinnstillinger, er bildejusteringer du kan bruke på dine egne bilder med bare ett klikk.

Med denne preset-pakken for Lightroom kan du blant annet skape lekre retroeffekter, karakteristiske svart-hvite bilder og få flottere portretter.

Klikk her for å komme direkte til pakken med presets for Lightroom.

Du får også en fullversjon av bildebehandlingsprogrammet Ashampoo Photo Commander 14 helt gratis her. Her kan du forbedre bildene dine og for eksempel lage kreative invitasjoner.

Ashampoo Photo Commander 14

Vi er også klare med nye videokurs i Lightroom og Photoshop. Du får blant annet et smart triks som gjør det enklere å bruke de to programmene sammen. Se videoen her

Innholdet i Fordelssonens er for deg som sitter med det trykte magasinet i hånden. Du trenger nemlig et abonnementsnummer eller en bladkode fra bladet for å logge inn og få tilgang til videoserien, Lightroom-presets og det øvrige innholdet.

Akkurat nå kan du få full tilgang til Fordelssonen med 1 nummer av Digital FOTO for bare 29 kroner. Les mer om tilbudet her. 

Kanskje du er interessert i...