Landskap og fotografer på Island

Hvert år reiser rundt to millioner turister til Island, og veldíg mange av dem har med et kamera. Vi dro dit for å finne ut av om landskapene kan leve opp til all oppmerksomheten. 

© Digital FOTO

Nytt blad: Blli med oss til Island på fototur og møt kongen av landskap

I Digital FOTO nr. 9/2020 har vi dratt til fotografenes favorittøy, Island, for å finne ut om den lever opp til hypen. Vi har også møtt den erfarne landskapsfotografen Gary Hart og viser deg hvordan du takler fotoferien helt uten datamaskin.

3. juni 2020 av Sarah Marie Winther

Årets niende utgave av Digital FOTO står i landskapets tegn. Vi har nemlig vært på Island med ryggsekken full av kamerautstyr for å finne ut av om landskapene der lever opp til all hypen de har nytt godt av i årevis.

I den store reportasjen kan du lese om stedene som imponerte oss mest, utfordringene vi fikk underveis, og ekstrautstyret vi brukte for å få landskapene til å stråle enda mer. 

Denne fotografen hadde reist helt fra fra New York til Island og var veldig fornøyd med utbyttet. 

Møt landskapenes mester

Du kan også lese et stort intervju med den verdensberømte fotografen Gary Hart. I mer enn fire tiår har Hart inntatt amerikanske nasjonalparker med kameraet sitt, og plassene på workshopene hans blir revet bort.

I Digital FOTO 9/2020 blir du med den erfarne fotografen på opptak, og han avslører hemmelighetene bak de spektakulære landskapsbildene sine.

Du kan også utstyret Hart foretrekker, og selvfølgelig mange av blinkskuddene hans. 

Gary Hart elsker månen - og komme seg så nært den som mulig. Dette bildet av fullmånen over Valley View er tatt på 900 millimeter. 

Du får også dette i Digital FOTO 9/2020

  • Få bildene på topp på farten - helt uten datamaskin
  • Full fart over feltet - veiledning til heseblesende actionmotiver
  • Kurs i Lightroom og Photoshop 
  • Leserbilder
  • Postkassen
  • Anmeldelser
  • Digital FOTO nerder: ISO

Kanskje du er interessert i...