Svalestjert
Sjelden gjest

Svalestjert har etterhvert blitt en ganske sjelden sommerfugl  i Norge, så tar du et bilde av den i år, tar vi det med i bladet. I det nyeste nummeret kan du lese hvor du skal lete og hvordan du gjør det.

Nytt blad: Slik fotograferer du sommerfugler, stor kameraguide og ny artikkelserie

Det nyeste nummeret av Digital FOTO seiler elegant inn døren din med bl.a. en stor guide om hvordan å fotografere sommerfugler, ti tips til farger, et komplett overblikk over kameramarkedet og en helt ny artikkelserie som gjør deg til en bedre fotograf.

20. juni 2018 av Louise Hagemann

Sommerfugler er både vakre og fascinerende. De kan også være ganske vanskelige å fotografere. 

Det hjelper vi deg med i det nyeste nummeret av Digital FOTO.

Har får du en rekke tips og triks til hvordan du finner de forskellige sommerfuglene og hvordan du tar det perfekte bildet av dem. 

Vi viser deg fem lette sommerfugler, tre utfordrende og to sommerfugler som er så sjeldne at vi garanterer deg at vi tar med bildet ditt i bladet hvis du tar et godt bilde av en av dem. 

Visste du for eksempel at en blanding av rødvin og sukker kan lokke sommerfuglen til deg? Du får den komplette oppskriften på lokkematen i magasinet. 

Sony Alpha7 III
Puster med magen

Vi anmelder Sony Alpha7 III, som – kanskje – bør få konkurrentene til å skjelve i buksene.

© Sony

I Digital FOTO nr. 10/2018 får du blant annet:

  • En omfattende guide til å finne og fotografere Norges flotteste sommerfugler – både de vanlige, de sjeldne og de to som får deg med i bladet vårt hvis du fotograferer dem i år.
  • En komplett kameraguide med overblikk over hele markedet – se hvordan ditt (neste) kamera klarer seg.
  • En splitter ny artikkelserie “Fotografer bedre", hvor vi gir deg kontroll på de åtte stedene, kameraet ditt løper rundt hjørner sammen med deg.
  • Anmeldelse av det supre kameraet Sony Alpha7 III – får det konkurrentene til å steile?
  • 10 gode tips til å få fflottere farger i bildene dine.
  • Intervju med Mark Seliger – stjernernes fotograf, som har gravet en grav  for Tom Waits og har blitt bestjålet av Beatles.
  • Test av lette ryggsekker – til å ta med på ferien.
  • En masse kurs i bilderedigering, nyheter, anmeldelser og mye mer.

Som abonnent på Digital FOTO får du også eksklusiv tilgang til Fordelssonen, Digital FOTO sitt online univers som er fylt med videokurs, guider, presets, actions og mye mer.

Fotograf
Bli en bedre fotograf

Få blant annet kontroll på hva du skal gjøre når lyset virkelig er vrient, i den nye videoserien “Fotoskolen".

Akkurat nå er det premiere på en helt ny videoserie “Fotoskolen". Det ligger to episoder klar til deg som abonnent allerede nå.

Tegn abonnement på Digital FOTO, og les det nye bladet med det samme på din smarttelefon eller nettbrett med Wype-appen. Her får du dessuten tilgang til de ni siste numrene av Digital FOTO.

Du får naturligvis også tilgang til Fordelssonen med det samme, så du kan kaste deg over den nye sesongen av Seasons allerede i dag.

Kanskje du er interessert i...