Slipp irriterende ledninger én gang for alle med trådløse in-ear høretelefoner

Med Digital FOTOs nye trådløse in-ear hodetelefoner unngår du store hodetelefoner og hengende kabler som irriterer i hverdagen. Du får stor bevegelsesfrihet, og samtidig går du ikke på kompromiss med lydopplevelsen.

17. januar 2020

Det kan fort bli trøblete å trene og generelt være aktiv med ledninger hengende fra telefonen til ørene.

Med Digital FOTOs nye trådløse in-ear høretelefoner unngår du store hodetelefoner og hengende kabler som sjenerer.

Du får stor bevegelsesfrihet, og samtidig går du ikke på kompromiss med lydopplevelsen.

Den gode, støyreduserende passformen sikrer at du kan nyte musikken uten å trenge å bekymre deg om bakgrunnsstøy fra for eksempel vind og vær.

Akkurat nå kan du få et par trådløse in-ear høretelefoner i stilrent design sammen med 2 nummere av Digital FOTO for kun 59 kr. + porto og ekspedisjon.

De trådløse in-ear høretelefonene går ikke tomme for strøm 

De stilrene, funksjonelle høretelefonene leveres med et lekkert etui som passer perfekt i lommen eller vesken. 

Når du legger de trådløse in-ear høretelefonene i etuiet, begynner de automatisk å lade opp. Du kan lade høretelefonene på bare 1 time, og da har de strøm i opptil 5 timer. 

Første gang du bruker de trådløse in-ear høretelefonene må du koble dem til telefonen med Bluetooth. Etter det registrerer telefonen selv høretelefonene når du setter dem i ørene. 

Verdien av de trådløse in-ear høretelefonene er 349 kr., men de kan bli dine sammen med 2 nummere av Digital FOTO for kun 108 kr. inklusive porto og ekspedisjon. Se tilbudet her!

De trådløse in-ear høretelefonene kommer med et smart etui som lader dem opp når du legger dem i. 

Få krystallklar lyd uten forstyrrelser 

Passformen og designet på de trådløse in-ear høretelefonene sikrer at du ikke blir forstyrret av andre lyder, og du kan konsentrere deg om å nyte musikken eller en podcast. 

Det følger også med tre forskjellige størrelser av ørepropper så du er helt sikker på at de trådløse høretelefonene passer til ørene dine. 

Hvis du mottar et anrop mens du har de trådløse in-ear høretelefonene i ørene, kan du lett besvare anropet uten å rote med telefonen - du kan bare bruke de intelligente touch-knappene på høretelefonene. 

Disse knappene kan du også bruke til for eksempel å bytte sang eller pause musikken eller podcasten. 

> Vil du ha et par av de lekre trådløse in-ear høretelefonene? De kan bli dine sammen med to numre av Digital FOTO for kun 108 kr. inklusive porto og ekspedisjon. 

Kanskje du er interessert i...