Lær alt om å ta bilder proppfulle av action

Bli en mester til å ta bilder fulle av bevegelse og action. Vi har samlet både guider og anmeldelser som hjelper deg godt på vei til å bli en ener til å fange de actionfulle øyeblikkene hvor biler suser forbi eller ungene leker i bassenget.

22. januar 2015

Fang racerbilen som suser forbi, eller forevig de minstes første tur i en sklie. Bilder som er rike på action og bevegelse kan i stor grad fascinere, men de kan være vanskelige å få i boks. Vi hjelper deg med å bli bedre til å få gode actionbilder, med en rekke gode guider. I tillegg har vi hentet frem grundige anmeldelser av actionkameraer, så du har det helt rette utstyret til oppgaven.

Ta flottere sportsbilder

Familie og venner vil elske deg for å ta sportsbilder av dem fylt med fart og drama. Det er artig, men du må lære å justere nye autofokussystemer til oppgaven og kjenne din lukkertid før de knivskarpe bildene er i boks.

Les mer

Actionbilder på havet

I denne videoen ser vi nærmere på hvilke muligheter som finnes for å ta fantastiske actionbilder på havet.

Les mer

Stor test av actionkameraer

Dersom du skal fotografere ute der det meste foregår – ved korallrevet, i snø- eller sandstorm – så har du bruk for et robust kamera. I testen vår viser hverken pris eller spesifikasjoner hvilket kamera som er best, men det har vi en oversikt over her.

Les mer

Slik får du perfekte undervannsbilder

Skal du ta bilder under vann, er det enkelte ting som er viktige å overveie før du går i gang. Her får du tips til å få flottere undervannsbilder.

Les mer

5 tips til gode fotballbilder

Her får du fem tips som gir deg bedre bilder når du fotograferer en fotballkamp.

Les mer

Kanskje du er interessert i...