Sven Burman / Printler


© Printler

Svensk fotokunstside til Norge

Svensk selskap tar seg allerede av nettgalleri, trykk og salg for 2000 svenske fotografer. Nå kommer de til Norge.

13. november 2017 av Poul Siersbæk

Det er ikke lett å vite hvor man skal begynne for å få bildene sine ut til resten av landet eller verden, men muligens kan et profesjonelt nettgalleri være løsningen. Det finnes noen muligheter for dette, og nå melder svenske Printler seg på i kappløpet om å ta seg av norske fotografer. 


Tilbudet består i at man oppretter sitt eget nettgalleri, og så tar selskapet seg av trykk, salg og forsendelse av bildene dine.

Sven Burman / Printler
© Sven Burman / Printler

Legg opp bilder og selg

Sven Burman, gründer och sjef for Printler, var en av de mange som prøvde å finne en plattform for å nå ut med bildene sine, uten å lykkes. Det var slik idén om Printler ble til, og stadig flere svenske fotografer har trykket tjenesten til sitt bryst.

Inntil helt nylig har altså tjenesten vært forbeholdt våre naboer i øst, men den aller første internasjonale fotografen på nettstedet var faktisk norsk.

- Jeg er stolt over å nå få se bildene mine sammen med mange andre dyktige og kreative artister som har inspirert meg til å fotografere, sier Mehdi Estabraghi

For øyeblikket er ca. 10 000 bilder totalt lagt opp som tilgjengelige, blant dem en egen kategori med motiver fra Norge.


Kanskje du er interessert i...