Bli med på fototur til lavpris

Siste sjanse: Bli med på vår uforglemmelige leserreise til Finland, der den fotografiske menyen består av flotte naturbilder av brune bjørner, ulver og jerver.

15. juli 2012

Nå er det blitt litt billigere å være med på vår uforglemmelige leserreise til Finland, der den fotografiske menyen består av flotte naturbilder av brune bjørner, ulver og jerver. Flere interesserte lesere fant den opprinnelige turen litt for dyr, så vi har kuttet med noen dager for å få prisen et pent stykke under den opprinnelige prisen.

Den nye prisen er på 11 250 kroner. Guidene er selvfølgelig fortsatt den prisbelønnede naturfotograen Staffan Widstrand, som blant annet fotograferer for National Geographic, og sjefredaktør Klaus Nygaard fra Digital Foto.

Turen går til Finland nær grensen til Russland, hvor det er mange fotoskjul og nærmest garanti for å se bjørner og svært stor sannsynlighet for å fotografere ulver. Du kan også utmerket være heldig å forevige jerver, ørner og andre dyr.

Det er fortsatt noen få plasser igjen, så skynd deg hvis du vil være med på denne helt spesielle fototuren. Du kan få flere opplysninger og melde deg på hos [email protected].

Kanskje du er interessert i...