© Shutterstock

Her er alt du trenger å vite for å komme i gang med fotografering

I e-boken «Bli en bedre fotograf – komplett nybegynnerguide» veileder vi deg til utstyr og alle de viktigste kamerainnstillingene for å sikre bedre og skarpere bilder.

16. september 2023 av Kristoffer Engbo

Med e-boken «Bli en bedre fotograf – komplett nybegynnerguide» fra ekspertene i Digital FOTO har du alt du trenger for å ta gode bilder.

I e-boken hjelper vi deg med å velge riktig fotoutstyr, inkludert kamera, stativ og bildebehandlingsprogram, og vi går gjennom de tre faktorene som påvirker eksponeringen: blenderåpning, lukkertid og ISO-verdi.

Du får også en oversikt over kameraets viktigste knapper, og vi hjelper deg med å velge riktig opptaksprogram avhengig av hva du fotograferer. Vi går også gjennom brennvidder og fokuseringsmetoder for å sikre skarpere bilder.

Nedenfor kan du laste ned en smaksprøve med en oversikt over e-bokens innhold og avsnittet der vi forklarer hvordan du bruker lukkerprioritetsprogrammet.

E-boken «Bli en bedre fotograf – komplett nybegynnerguide» er tilpasset slik at du kan lese den på telefonen uten å zoome. Den har også integrert navigasjon, slik at du enkelt kan hoppe mellom kapitlene. E-boken er på 104 sider.

Du kan laste ned e-boken i Fordelssonen her.

Timevis med lesestoff og inspirasjon

Hvis du er interessert i å se resten av videoserien, kan du alltid abonnere på Digital FOTO, der du også får tilgang til alt det andre flotte innholdet i nettuniverset vårt, Fordelssonen.

Her finner du de beste programmene til kameraet ditt med trygg nedlasting. Du finner også et bredt utvalg av artikler, veiledninger og e-bøker som du kan lese når det passer deg.

Du kan også velge å lese i magasinappen vår Wype. Som abonnent kan du lese flere årganger av Digital Foto uten ekstra kostnad.

Da kan du enkelt og bekvemt ta oss med på ferie, på hytta eller i parken og lære mer samtidig.

Akkurat nå har vi en hel haug med tilbud i butikken. Du finner dem alle her.

Kanskje du er interessert i...