Google Street View

Morsomme bilder sett på Google Street View

Google Street View kan være et ganske praktisk verktøy for å sjekke nabolaget, feriedestinasjoner og ruter, men hvis man går ned i detaljer dukker det noen ganger opp noen helt fjollete bilder.

10. mars 2016

Når Google sender bilen med 360 graders kamera ut på gatene for å ta flotte og detaljerte panoramabilder til Google Street View, går det ikke alltid helt etter planen.

En amerikansk kunstner har funnet en rekke morsomme bilder, hvor personer mangler armer og ben, hunder har to hoder og en katt med to ben.

Teknisk feil med Googles kamera

Noen vil kanskje mene, at Kyle Matthew F. Williams, som går under navnet keelayjams på Twitter, har hatt for mye tid, når han har nærstudert Street View og så delt de bisarre bildene på nettet. Men bildene er i hvert fall ganske morsomme.

I noen tilfeller skyldes bildene sannsynligvis, at motivet har beveget på seg, mens bildet ble tatt. Et fenomen, man også kan oppleve, hvis man for eksempel skal ta panoramabilder med smarttelefonen sin. Nøyaktig årsak for disse fjollete bildene er, imidlertid uviss.

Here are some pretty good pictures I took visiting some international beaches on Google Maps pic.twitter.com/OCPH9lM4fQ

— Keelayjams (@keelayjams) February 10, 2016

Google Street View

Google Street View

Google Street View

Google Street View

Google Street View ble lansert i 2007, i en håndfull større amerikanske byer. I 2010 introduserte Google muligheten for at virksomheter kan vise forretningene sine innenfra med Streetview. I dag er mesteparten av verden dekket, med unntak av deler av Midtøsten, noen mindre øyer i Stillehavet, en del land i Afrika samt store deler av Mellom-Amerika.

Det har også tidligere vært bilder oppe sprø situasjoner på Street View blant annet en baby, som krabber rundt alene utenfor en Guccibutikk, et lik på et åsted og en tiger på en parkeringsplass.

Kanskje du er interessert i...