Bli bedre kjent med kameraet ditt med videokurset vårt

Kameraet ditt er spekket med avanserte funksjoner og innstillinger, og i serien Kameraskolen kan du lære å utnytte kameraets fulle potensial en gang for alle.

18. september 2023 av Kristoffer Engbo

Nyere kameraer har mange smarte funksjoner, og de fleste vet ikke hvordan de skal brukes. Og det er synd, for når du kan funksjonene, kan du også ta bedre bilder.

I videoserien Kameraskolen viser vi deg hvordan du bruker alle de viktige funksjonene. Ikke bare får du bedre lys, flottere farger og skarpere bilder, men du blir også i stand til å betjene kameraet raskere, slik at du ikke går glipp av viktige bilder.

I Kameraskolen finner du mer enn 50 videoer som alle fokuserer på ulike funksjoner. Vi har organisert dem i ni moduler med overordnede temaer. I den første modulen går vi gjennom knappene og funksjonene til de største kameramerkene i hver video, og gjennom hele Kameraskolen viser vi også funksjonene til de ulike merkene. Så du lærer mer uansett om du bruker Canon, Fujifilm, Nikon eller et annet merke.

Nedenfor kan du se en episode fra Kameraskolen der vi snakker om blenderprioritet.

Kameraskolen

Du kan se hele Kameraskolen i Fordelssonen her.

Timevis med lesestoff og inspirasjon

Hvis du er interessert i å se resten av videoserien, kan du alltid abonnere på Digital FOTO, der du også får tilgang til alt det andre flotte innholdet i nettuniverset vårt, Fordelssonen.

Her finner du de beste programmene til kameraet ditt med trygg nedlasting. Du finner også et bredt utvalg av artikler, veiledninger og e-bøker som du kan lese når det passer deg.

Du kan også velge å lese i magasinappen vår Wype. Som abonnent kan du lese flere årganger av Digital Foto uten ekstra kostnad.

Da kan du enkelt og bekvemt ta oss med på ferie, på hytta eller i parken og lære mer samtidig.

Akkurat nå har vi en hel haug med tilbud i butikken. Du finner dem alle her.

Kanskje du er interessert i...