Det nye supermakrokameraet

Digital FOTO's nye supermakrokamera har en verdi på 599 kroner. 

© Digital FOTO

Nytt supermakrokamera med Wi-Fi

Nå kan du forstørre og fotografere selv de minste detaljer som ikke det menneskelige øye engang er i stand til å oppfatte. Supermakrokameraet tar deg mye nærmere enn selv de mest profesjonelle objektiver kan klare.

4. juni 2023 av Nicolai Knudsen

Hvordan ser en kiwi eller appelsin ut når du kommer helt innpå den – altså helt ned i detaljene, hvor verken det blotte øye eller et profesjonelt kamera på ingen måte kan holde følge?

Digital FOTOs nye supermakrokamera gir deg svaret! 

Og akkurat nå kan det bli ditt for bare kroner 248 kr. Du får selvfølgelig 5 numre av Digital FOTO og en rekke abonnementsfordeler med på kjøpet. 

Supermakrokameraet forstørrer motivet 1000 ganger!

Det nye supermakrokameraet

Med et supermakrokamera kan du velge om du vil 50 ganger eller 1000 ganger nærmere. Her har vi fotografert kamerahjulet vårt tett på - og enda nærmere. 

© Digital FOTO

Med Digital FOTOs nye supermakrokamera kan du forstørre motivet ditt opptil 1000 ganger og få fram helt utrolige detaljer.

Du kan for eksempel se de enkelte mikroskopiske og fargestrålende skjellene på vingene til en sommerfugl, noe supermakrokameraet gjengir helt uten problemer.

Kameraet kan også filme og har en innebygd LED-lampe så du kan lyse opp motivene dine perfekt.

> Vil også du ha kloa i det smarte supermakrokameraet? Akkurat nå kan det bli ditt sammen med 5 numre av Digital FOTO for bare 248 kroner totalt!

Smart app viser de magiske detaljene umiddelbart

Det nye supermakrokameraet

Du kan lett styre kameraet med PC eller Mac – eller smarttelefonen din.

© Digital FOTO

Du styrer det nye supermakrokameraet gjennom en app via Wi-Fi. 

Kameraet gir deg mulighet for å se en ny verden du ellers ikke vanligvis ser. Appen og telefonen sørger for at du enkelt og raskt kan dele de nye bildene dine med familie og venner – som sannsynligvis ikke vil tro sine egne øyne.

I tillegg til at kameraet er kompatibelt med app på både Android og Mac, kan du også koble det til PC eller Mac.

Det følger også med et lite bordstativ som sørger for perfekte, rolige bilder når du vil helt tett på. Det krever nemlig stor presisjon. 

Det nye supermakrokameraet

Skaff deg det nye supermakrokameraet og få med magasinet Digital FOTO på kjøpet. Du sparer 749 kroner. 

© Digital FOTO

Begynn å se den nye verdenen

Akkurat nå kan du få supermakrokameraet når du tegner et abonnement på Digital FOTO til en eksepsjonelt god pris.

Supermakrokameraet har en verdi på 449 kroner, men det kan bli ditt sammen med 5 numre av Digital FOTO for bare kroner 248 kroner.

Du får selvfølgelig også tilgang til det eksklusive abonnementsuniverset Fordelssonen, hvor du finner over 500 videoveiledninger, serier, e-bøker, forhåndsinnstillinger og mye, mye mer.

Vil også du ha kloa i det gode tilbudet? Benytt deg av det her!

Kanskje du er interessert i...