Sikkerhetskopiering med Ashampoo Pro 15

Ashampoo Backup Pro 15 er et godt backup-program til fotografer, for du kan blant annet enkelt lagre mange store bildefiler.

© Shutterstock

Nytt blad: Last ned brukervennlig backup-program

For mange er sikkerhetskopiering ensbetydende stress og mas, men nå endrer vi på dette. I Digital FOTO 14/2022 kan du lese alt om Ashampoo Backup Pro 15, som du laster ned i Fordelssonen.

29. august 2022 av Redaktionen

Alle fotografer bør ha minst én oppdatert sikkerhetskopi av bildene sine hvis uhellet skulle være ute og bildene går tapt. 

I Fordelssonen får du akkurat nå fullversjonen av programmet Ashampoo Backup Pro 15, og i Digital FOTO 14/2022 viser vi hvor enkelt du kommer i gang.

Få flottere landskap ved å bruke filtre

Med optiske filtre foran objektivet kan du gi bildene dine en langt høyere kvalitet enn det du kan i bildebehandlingen. 

Les videre i Digital FOTO 14/2022 og se hvordan du får sterkere farger, bedre eksponeringer og flotte effekter.

Solnedgang.

Det finnes mange forskjellige filtre du kan sette på objektivet ditt. ND-filteret gjør at du kan fotografere med lengre lukkertider i dagslys og som her for eksempel gjøre vannet i solnedgangen uskarpt. 

© Shutterstock

Far og sønns fantastiske fotoreiser

Da Tommy og David Jervidal for 13 år siden sto overfor et uutholdelig tap og tung sorg, var det en dør som åpnet seg på gløtt og ble starten på en uendelig reise på tvers av generasjoner med kameraet i sentrum.

I dag har Tommy og David vært på mange fotoreiser sammen. Se de fantastiske bildene deres og les den livsbejaende historien mellom far og sønn.

Tommy og David Jervidal

Tommy og David har vært på mer enn åtte fotoreiser sammen. Sammen har de tatt noen flotte bilder.

© Tommy og David Jervidal

Kanskje du er interessert i...