Overfør bilder trådløst

Takket være utbredelsen av ny teknologi som f.eks. trådløse kameraer, er det nå lettere og billigere å sende bilder fra kameraet til datamaskinen kabelfritt. Her får du de tre beste løsningene.

6. oktober 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du overfører bilder trådløst.

Trådløs overføring av bilder er kommet for å bli. Teknologien, som tidligere var forbeholdt noen få, er i ferd med å bli allemannseie, og det blir stadig lettere å ha med å gjøre. Tv, mobiltelefoner, mikrobølgeovner og en rekke andre instrumenter bruker radiobølger for å fungere. Det gjelder også Eye-Fi-minnekort samt kameraer med trådløs overføring av bilder. Eye-Fi-kortene har innebygd antenne, som gjør det mulig å sende trådløst, og selv om rekkevidden på rundt 20 meter ikke er overveldende, er det allikevel nok for de fleste.

Vi har valgt ut tre brukbare løsninger til å overføre bilder enkelt og raskt. Den enkle løsningen er kameraer med innebygd wi-fi, den praktiske er de populære Eye-Fi-kortene, og den profesjonelle er avanserte trådløse transmittere til speilreflekskameraet. I denne artikkelen her kan du se hvordan de enkelte løsningene virker, og hvilke fordeler hver og en har, slik at du kan velge den rette til akkurat ditt behov. Det krever bare et trådløst hjemmenettverk.

Kanskje du er interessert i...