Videolys til lavpris

Hvis du er blitt bitt av å ta opp video med speilreflekskamera og trenger et solid videolys, så er Metz klar med nye lamper til en fornuftig pris.

13. november 2012

Uansett om man tar opp video innendørs eller ute i motlys, er det en klar fordel å supplere det eksisterende lyset med konstante lyskilder, som både gir et rolig lys og godt eksponerte opptak. Til det formålet kan man med fordel bruke en led-lampe som monteres i kameraets blitssko.

Metz er klar med tre nye modeller, som har forskjellig effekt. De største har trinnløs dempefunksjon, og det er mulig å koble til flere lamper. Den minste er Metz Mecalight LED-160, som består av 24 led-pærer. Den gir en lysstyrke på 160 lux og koster 400 kroner.

Mecalight LED-320 består av 48 led-pærer og gir en lysstyrke på 320 lux. Her er prisen 750 kroner. Den største modellen, som består av 72 led-pærer, er Metz Mecalight LED-480, som koster 950 kroner. Den består av 72 led-pærer og har en lysstyrke på 480 lux. Til alle modellene, som for øvrig bruker AAA-batterier, følger det med et diffus- og et kunstlysfilter.

Kanskje du er interessert i...