Phottix Mitros, Sony

Flere blitser til Sony

Phottix kommer nå med to nye nesten like Mitros-blitser som passer til Sony-kameraer. Modellen er utviklet ved hjelp fra bryllupsfotografer og har et ledetall på 58.

13. november 2014

Nyere Sony-kameraer kan nyte godt av to nye eksterne blitser fra Phottix, som heter Mitros og Mitros+. Begge har et ledetall på 58 og har automatisk TTL, manuell styring av styrke og zoom i blitshodet, som for øvrig kan rotere 180 grader og tiltes i en vinkel av opptil 97 grader. Det er high speed sync og synkronisering med bakerste lukkergardin.

Mitros+ har innebygd radiosender og -mottager. Den kan kontrollere andre blitser via radiostyring eller styres med Phottix Strato II-sender. Produsenten fremhever at denne modellen er utviklet i nært samarbeide med bryllups- og event-fotografer.

Blitsene er laget slik at de kommuniserer fritt med Sonykameraet, så man kan kontrollere blitsen via kameraets menysystem. Begge blitsene kan oppgraderes via usb.

Mitros koster 299 dollar altså drøye 2000 kroner med avgifter og toll, mens Mitros+ koster 399 dollar, cirka 2700 kroner med avgift og toll.

Kanskje du er interessert i...