Gimbalen gir gode bilder uten risting

Akkurat nå kan gimbalstabilisatoren bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. 

© Digital FOTO

Derfor er en gimbal perfekt til fotovesken din

En gimbal er en smart dings når du er på farten og skal ta gode bilder med mobilen. Her forklarer vi hvorfor du bør skaffe deg en!

13. juli 2022

Her i redaksjonen elsker vi gimbaler.

De er geniale på fototurer, men også i hverdagen. En god gimbalstabilisator kan nemlig ta bilder og videoer med mobilen til neste nivå.

Det er selvfølgelig også tilfellet med den nye, flotte gimbalen, som har vekket stor begeistring i redaksjonen.

En gimbalstabilisator er en smart dings som skal holde mobilen din i ro når du filmer. Dermed får du flotte opptak med glidende bevegelser og helt uten risting. Det er faktisk ganske smart – for hvem vil se på uskarpe og ustabile opptak? 

Når du først har prøvd en gimbal, vil du aldri klare deg uten.

Normalt koster de flere hundrelapper, men akkurat nå kan den geniale gimbalstabilisatoren, som vi er så begeistret for her i redaksjonen, bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner.

Du får også en smart 3-i-1-powerbank med på kjøpet!

Du sparer 1 142 kr!

Se tilbudet her. 


Gimbal med fjernkontroll

Det har aldri vært enklere å ta gode videoer

© Digital FOTO

Dette får du med gimbalen fra Digital FOTO

Gimbalen sikrer at du ikke får ustabile og uskarpe bilder og videoer med deg hjem. Bare plasser mobilen i holderen øverst på gimbalen og slå på den innebygde, stillegående motoren. Gimbalen finner nå automatisk balansen med mobilen din og sikrer at den alltid holder seg stabil mens du beveger deg, uansett om skjermen er vannrett eller loddrett.

Den kan mye. Den kan blant annet:

  1. Ta opp flotte videoer helt uten risting
  2. Brukes via Bluetooth med tilhørende fjernkontroll
  3. Brukes som stativ til bilder og video
  4. Enkelt å pakke ned, slik at du kan ha den med på tur

Ønsker du deg en gimbal?

Da bør du slå til nå! Akkurat nå får du nemlig gimbalen for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. Du får også en 3-i-1-powerbank med på kjøpet!

Få en gimbal her!


Kanskje du er interessert i...