Akkurat nå kan kikkerten med smartfokus bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. © Digital FOTO

Derfor er en kikkert med smartfokus perfekt til fotovesken

Digital FOTOs kikkert med smartfokus er suveren til å fange de små detaljene i horisonten som det blotte øye ikke ser når du er ute og tar bilder. Her forklarer vi hvorfor du bør skaffe deg den!

18. august 2022 av Redaktionen

Her i redaksjonen elsker vi å fange de små detaljene i bildene våre. Storslåtte landskapsbilder er veldig vakre, men det er først når vi kommer helt ned på detaljnivå vi for alvor føler oss ett med naturen. 

En av tingene som kan hjelpe oss med dette er den nye, flotte kikkerten som har vekket stor begeistring i redaksjonen

En kikkert er nødvendig utstyr til naturfotografer, for med den ser du de gode motivene på lang avstand og finner dermed mye lettere de beste stedene å plassere deg. 

Vanligvis kan gode kikkerter koste mange hundre kroner og være vanskelige å stille inn riktig, men akkurat nå kan vår geniale kikkert med smartfokus, som vi her i redaksjonen virkelig digger, bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner.

Du sparer 647 kroner!

Se tilbudet her. 


Kikkert med smartfokus

Det har aldri vært enklere å se de gode motivene på lang avstand. 

© Digital FOTO

Dette får du med Digital FOTOs kikkert med smartfokus 

Digital FOTOs kikkert med smartfokus gjør det enklere å se gode motiver, slik som fugler, på lang avstand. 

Den spesielle smartfokus-funksjonen gjør at kikkerten alltid gjengir motivet helt skarpt – uansett om det er nær deg eller langt unna. Du trenger altså ikke fikle med knapper eller innstillinger, for Digital FOTOs kikkert med smartfokus gjør all jobben for deg.

Hva gjør den?

  1. Den unike smartfokusfunksjonen sikrer at kikkerten alltid gjengir motivet helt skarpt.
  2. Den passer til alle ansiktsformer og øyne, og den forstørrer 8x slik at du oppdager dyr og andre motiver på avstander som øynene dine ikke takler uten hjelp.
  3. Den har en objektivdiameter på 40 mm, noe som gjør at den er lyssterk og kan brukes i skumringen.
  4. Den har en flott og kompakt design som gjør at kikkerten enkelt får plass i kameravesken – og i tillegg følger det med en liten veske, reim og linsebeskyttere.

Vil du ha tak i kikkerten med smartfokus?

Da bør du slå til nå! Akkurat nå får du den nemlig for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. Du får også tilgang til nettuniverset vårt, Fordelssonen, der du finner en rekke e-bøker, veiledninger, programvare, temapakker og videoinnhold.

Få en kikkert med smartfokus her!

Kanskje du er interessert i...