Slyngeveske

Akkurat nå kan slyngevesken bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. 

© Digital FOTO

Derfor er en slyngeveske den perfekte fotovesken

En slyngeveske er et smartere alternativ til de mer klassiske fotoveskene. Du får enklere tilgang til utstyret, og det gir deg maksimal komfort.

15. februar 2022

Her i redaksjonen elsker vi fotovesker. 

De er geniale på fototurer, men også i hverdagen. En god fotoveske kan nemlig brukes til litt av hvert. 

Slik er det selvfølgelig også med den skikkelig flotte, nye slyngevesken, som har skapt stor begeistring her i redaksjonen. 

En slyngeveske er en veske som du bærer på skrå over kroppen. Det er smart, for på den måten får du enklere tilgang til utstyret ditt og bedre komfort. 

Når du først har prøvd en slyngeveske, vil du aldri gå tilbake til en ryggsekk eller skulderveske igjen. 

Akkurat nå kan den geniale slyngevesken, som vi er så begeistret for her i redaksjonen, bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner. 

Du sparer 443 kroner!

Se tilbudet her. 

Slyngeveske åpnet

Med slyngevesken har det aldri vært enklere å finne tingene dine. 

© Digital FOTO

Dette får du med slyngevesken

Slyngevesken har en verdi på 349 kroner, og den rommer hele 15 liter. I tillegg har den smarte glidelåser som forhindrer at utstyr og personlige eiendeler blir stjålet. 

Den perfekte passformen gjør også at vesken er behagelig å ha på seg, også når den er full. Du får også ekstra lommer som gir deg plass til nøkler, minnekort og mye annet. 

Vil du ha tak i slyngevesken? 

Da bør du slå til nå! Akkurat nå får du nemlig slyngevesken for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. 

Få en slyngeveske her!

Kanskje du er interessert i...