Kameraryggsekk til fotografen.

Nå kan Digital FOTOs popup-fotoryggsekk bli din når du bestiller 5 numre av Digital FOTO for 248 kroner inkludert levering. 

© Digital FOTO

Derfor bør du ha en popup-fotoryggsekk

Med Digital FOTOs popup-fotoryggsekk får du både en vanlig fotoveske du kan bruke til hverdags og en smart ryggsekk som egner seg til når du er på tur.

9. februar 2023 av Redaktionen

Her i redaksjonen elsker vi fotovesker. Gode fotovesker, vel å merke. Dessverre kan det noen ganger være vanskelig å finne en veske som dekker alle behov – særlig hvis også prisen skal være god. Det har vi funnet en løsning på nå. 

Digital FOTOs nye popup-fotoryggsekk gir deg det beste fra flere verdener.

Ved første øyekast ser den ut som en liten oppbevaringsboks på 7 liter som enkelt får plass i kofferten. Den har plass til kameraet ditt, et par objektiver og tilbehør som ladere, batterier og kabler.

Men i den skjuler det seg en 13 liter stor ryggsekk med behagelige skulderstropper som kommer til syne når du åpner glidelåsen øverst. 

Nå har du både utstyret ditt godt beskyttet i bunnen og god plass til jakke, matpakke og mye mer øverst. Dermed kan du gå på jakt etter dagens motiver og opplevelser. Du får altså to vesker i én med mange smarte detaljer som f.eks. tyverisikring.

Vanligvis kan en slik veske koste flere hundre om ikke tusen kroner, men akkurat nå kan den geniale popup-ryggsekken vår, som vi i redaksjonen digger, bli din for 0 kroner når du bestiller fem numre av Digital FOTO for 248 kroner.

Du sparer 1199 kroner!

Se tilbudet her

Den kan også brukes som en helt vanlig fotoveske med beskyttede rom til alle tingene dine. 

Du får også dette med Digital FOTOs popup-ryggsekk

  1. Vanntett bunn av kraftig PU med plass til fotoutstyr
  2. Vanntett overdel av 210D PU og skulderstropper
  3. Skulderreim med ekstra justering
  4. Vannavstøtende glidelåser med fargekoder
  5. Skjult lomme til f.eks. sporingsbrikke/tyverisikring

Når vesken er utslått ser den ut som en vanlig ryggsekk, men bunnen er like polstret og trygg som de beste fotoveskene på markedet. 

Kanskje du er interessert i...