Gør livet lettere med en digitizer

Gjør livet lettere med en digitizer

Vi har funnet de fem beste grunnene til å skaffe seg en digital penn med tegneplate.

8. mars 2011

En datamus er fin til mange ting, men det er en rekke spennende fordeler ved å legge den til side og bruke en digital penn.

For det første får man langt større presisjon når man skal bildebehandle. Pennen er nemlig langt mer nøyaktig når man f.eks. skal klone eller friskrape motiver.

For det andre ligger en penn veldig naturlig i hånden, så man slipper ømme hender, armer og skuldre når man har jobbet i lengre tid i f.eks. Elements.

I tillegg er pennen trykkfølsom, så man kan variere f.eks. penselstørrelsen alt etter hvor hardt man trykker med pennen mot tegneplaten. Det gir mer naturlige penselstrøk.

Man kan også lynraskt angre en endring i bildebehandlingen bare ved å snu pennen rundt og bruke den som et viskelær, siden Eraser Tool da aktiveres.

Du får også stor glede av den digitale pennen til andre oppgaver som f.eks. å lage og sette inn en underskrift på bilder eller i e-poster og Word-dokumenter.

Husk at nye abonnenter får en gratis digital penn og tegneplate gratis når de bestiller DIGITAL FOTO. Bestill et abonnement her

Kanskje du er interessert i...