Ny drone: DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 filmer i HDR med sin innebygde Quad Bayer-bildebrikke. HDR-teknologien blir brukt til å produsere mer realistiske bilder.

© DJI

DJI Mavic Air 2: Perfekt for hobbyfotografen

DJI har lansert kameradronen Mavic Air 2, som har en rekke forbedringer sammenlignet med forgjengeren. Den har blant annet den beste batterilevetiden i hele Mavic-serien.

28. april 2020 av Christian Trant

Kameraet på Mavic Air 2 gir mulighet for å filme i 4K-videokvalitet med hele 60 bilder i sekundet og å ta bilder med 48 megapiksler.

Du kan også filme i sakte film, og intelligente, integrerte teknologier hjelper til med å analysere lysforholdene. Det gir langt færre under- og overeksponerte bilder.

Den 3-aksede gimbalen minimerer rystelser og vibrasjon under flyvningen, også når det kommer små endringer i vær- og vindforhold.

Dronen styres via smarttelefon og fjernkontroll, og Mavic Air 2 har også en smart sensor som kan registrere hindringer. 

Mavic Air 2-dronen

Mavic Air 2 veier 570 gram.

© DJI

Det er blitt lettere å fly med drone

Den nye dronen har forbedret rekkevidde, lengre batterilevetid på opptil 34 minutter pr. opplading og en lang rekke nye opptaksfunksjoner.

Dessuten har DJI gjort dronen mer intelligent, så den er blitt enklere å manøvrere, noe som gjør den til en seriøst kandidat for hobbyfotografer som vil ta flotte bilder eller video fra luften.

Dronen har nemlig en ny AirSense-tekonologi, som DJI kaller det, hvor den mottar signaler fra andre droner, helikoptere og fly når de kommer i nærheten av den. 

Dronen kan slås sammen slik at den måler 180 x 97 x 84 mm.

© DJI

Bestill dronen din i dag

Skal du ha den nye dronen, kan du bestille den allerede i dag. 

Dronen er tilgjengelig i to versjoner: en standardpakke som inkluderer Mavic Air 2, et batteri, fjernkontroll og alle de nødvendige ledninger og kabler til 10 000 kroner. 

Du kan også velge Fly More Combo-pakken som inkluderer alt fra standardpakken samt en skulderbag, ND-filtre, ladestasjon og tre batterier til 12 000 kroner.


Kanskje du er interessert i...