DJI Mavic 2 pro test
© DJI

Vår første test av DJI Mavic 2 Pro

Nå har vi hatt den nye dronen fra DJI i nesten en uke og er klare med de første testresultatene våre.

4. september 2018 av Klaus Nygaard

Som nevnt i en tidligere artikkel er det så mange nyheter i DJI's nye drone Mavic 2 Pro at vi nesten ikke kan huske alle. 

Etter en uke med dronen har vi derfor foreløpig ikke rukket å teste alt, men våre første testresultater lover godt. 

Les også: 12 gode grunner: Derfor har vi allerede bestilt DJI Mavic 2 Pro

Hasselblad-kamera gir gode bilder

Det er fortsatt for tidlig med en endelig dom over det innebygde kameraet fra Hasselblad, men de første opptakene våre er veldig lovende. 

Fargene og detaljene minner mer om det man ser fra et "ekte" kamera og ikke fra en eldre mobiltelefon, som med forgjengeren. 

Også det dynamiske området er bedre.

Kontroll på dronereglene? Få oversikt over regler og annet om droner her.

Bedre drone-bilder i svakt lys

Vi er svært positivt overrasket over funksjonen HyperLight. Den gjør det mulig å ta gode bilder i svakt lys, for eksempel i blåtimen. 

Tidligere var det veldig vanskelig å ta gode bilder i den lystypen, men HyperLight booster farger og skarphet og reduserer støy. 

Det gir virkelig gode resultater, som du kan se her.

HyperLight DJI Mavic Pro 2 Drone

Her ser vi forskjellen på et bilde tatt med DJI Mavic 2 Pro i blåtimen. Til venstre uten bruk av funksjonen HyperLight - til høyre fotografert med HyperLight.

© Digital FOTO

Velfungerende automatisk timelapse

En annen ny funksjon er HyperLapse. Det betyr at DJI Mavic 2 Pro er i stand til å lage timelapse automatisk mens du flyr rundt med dronen. 

Vi har testet å lage noen, og det fungerer virkelig godt. Man velger bare intervall mellom hvert bilde og hvor lenge filmen skal vare, og så fikser dronen resten og lager flotte småfilmer.

Les alt om droner her

Gled deg til den store testen av DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Pro støyer litt mindre enn før, og batteriet holder litt lenger. 

Vi fløy i 25 minutter, hvor vi lagde to hyperlapse-filmer bestående av i alt cirka 400 bilder, og vi hadde fortsatt godt og vel 20 prosent batteri igjen da vi landet.

Vi flyr videre og kommer tilbake med bilder og en full test i Utstyrsguiden så fort som mulig.

Som abonnent på Digital FOTO får du umiddelbar tilgang til de 10 seneste numrene av bladet i magasin-appen vår Wype, samt tilgang til Fordelssonen med mer enn 500 videokurs om fotografering og bildebehandling.

Tegn et abonnement i dag og få en av de spennende premiene våre med 2 numre av Digital FOTO levert i postkassen for bare 49 kroner + porto og ekspedition. Se utvalget her.

Kanskje du er interessert i...