Få orden på kamera, objektiv, fotoveske og resten av fotoutstyret

Hold orden på alt det nye fotoutstyret og få massevis av gode råd til hvordan du får mest mulig ut av kameraet og objektivet. Guider om alt fra kjøpehjelp til vedlikehold av det dyrebare utstyret finner du her.

12. desember 2014

Kamera, objektiver, fotovesker og minnekort. I dag finnes det et utrolig stort utvalg av fotoutstyr, men hva skal du egentlig ha, hvordan holder du det ved like, og hvordan får du mest ut av det. Det er massevis å holde orden på for fritidsfotografen, men det er hjelp å få. Vi har samlet et utvalg av de mange gode guidene vi har om kamerautstyr, og med dem på hånden blir livet som fotoentusiast både enklere og billigere. Du finner guider om alt fra nye kjøp til vedlikehold, slik at fotoutstyret alltid er klart til neste blinkskudd.

Lag ditt eget fotoutstyr

Slik lager du fotoutstyr av vanlige ting i hjemmet.

Les mer

10 nye produkter som gir turene dine et løft

En enkel skulderveske eller en ryggsekk er de tradisjonelle løsningene når fotoutstyret skal bli med på tur. Vi har funnet smarte alternativer med høyere komfort, bedre beskyttelse og større fleksibilitet.

Les mer

Få bedre objektiv

Nå kan du gjøre optikken din mye bedre enn de allerede er, få bedre bilder, gjøre dem enklere og mer morsomme å bruke, samt sørge for at de holder enda lenger ved hjelp av smart ekstrautstyr. Vi har funnet ni produkter som piffer opp glasset.

Les mer

Orden på kamerareimen

Det finnes mange forskjellige typer kamerareimer på markedet. Vi gjennomgår fordeler og ulemper ved noen av dem.

Les mer

Oppdatér kameraets fastvare

I denne videoen viser vi hvordan man sørger for at kameraet oppdateres med den nyeste fastvaren.

Les mer

Kanskje du er interessert i...