4 sterke multiskrivere

4 sterke multiskrivere

I denne testen tar vi tak i fire multiskrivere fra markedets største skriverprodusenter, som alle kan fås for under 1800 kroner. Her får du overraskende god bildekvalitet og et vell av funksjoner. En enkelt skriver kan i tillegg noe helt spesielt til en ganske god pris.

2. februar 2016

Med en multiskriver i hjemmet kan du få stilt veldig mange av dine bildemessige behov, når dine blinkskuddene dine skal foreviges på utskrift. Kvaliteten er nemlig nå så høy, at du kan få langt flottere bilder, enn når du bestiller på nettet. Det henger sammen med, at produsentene både har optimert blekk- og papirkvalitet samtidig som, at skrivernes skriverhoder har nådd et nivå, som også vil tilfredsstille selv profesjonelle fotografer. Det betyr, at du for relativt få kroner kan få deg en skriver, som lynraskt kan trylle fra imponerende utskrifter.

Med en multiskriver kan du typisk skrive ut i gjengse størrelser som 10 x 15 cm, 13 x 18 cm og i A4-format. Når det gjelder papirtyper, er det mulig å skrive ut på blankt og matt papir. På nær én enkelt modell må du unnvære å skrive ut på eksklusive papirtyper som er tykke og har en lekker struktur. Ellers må du opp i de store, rendyrkede fotoskriverne for A3 og oppover. De koster imidlertid minimum tre ganger så mye, som de modellene vi har testet.

I denne testen har vi gått de fire store skriverprodusentene, Brother, Canon, HP og Epson etter sømmene, og alle modellene kan fås for under 1800 kroner.

Kanskje du er interessert i...