A3-utskrifter i toppkvalitet

Canon fornyer PIXMA-serien med fem nye modeller. Det er både multiskrivere og fotoskrivere til entusiasten.

23. januar 2014

Med modellene PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535, og iP2850 har Canon utvidet sortimentet av multifunksjonsskrivere og fotoskrivere i PIXMA-serien. De fem nyhetene byr på en elegant design kombinert med høy grad av brukervennlighet.

En av nyhetene er PIXMA iP8750, som kan skrive ut i formatet A3+. Modellen henvender seg spesielt til fotoentusiaster som ønsker å gå opp et trinn rent kvalitetsmessig. Den bruker seks fargepatroner med en separat patron til gråt blekk, noe som både skal sikre svært flotte fargeutskrifter og utskrifter i svart-hvitt med flotte nyanseoverganger. De flotte detaljene oppnås blant annet takket være dråpestørrelsen på bare 1 pikoliter, samt oppløsningen på 9600 dpi.

PIXMA iP8750 er utstyrt med wi-fi og kan skrive ut både via Google Cloud Print og Apple AirPrint, noe som gir muligheten til å skrive ut fra en lang rekke enheter. Ved å laste ned Canon PIXMA Printing Solutions app direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett, kan brukeren også velge hvilke bilder som skal skrives ut, samt ikke minst størrelse og papirkvalitet. Det foreligger ennå ingen priser på de nye modellene.

Kanskje du er interessert i...