Canon PIXMA PRO-200

Den nye Canon PIXMA PRO-200 har innebygd Wi-Fi, så du kan også skrive ut trådløst – også fra nettbrett og smarttelefoner.

Bedre farger i A3+-skriveren Canon PIXMA PRO-200

Canon har lansert den nye A3+-skriveren Canon PIXMA PRO-200, som er mindre enn forgjengeren, men gjengir et større fargeomfang i bildene dine.

Det ser fantastisk ut når de beste bildene dine kommer ut i stort format, og nå er Canon klare med en ny skriver for entusiaster som vil ha bilder i det store A3+-formatet på 32,9 x 48,3 cm.

Den nye Canon PIXMA PRO-200 har åtte blekkpatroner med fargestoffbasert blekk, og sammenlignet med forgjengeren Canon PIXMA PRO-100S har den nye modellen fått et nytt blekksystem som skal gjengi et større fargeomfang i rødt, blått og sort.

>Læs også: 10 tips til at blive en endnu bedre fotograf

Skriveren kan skrive ut på svært mange forskjellige papirtyper – både på de tykke fine-art-typene og på de mer vanlige blanke papirtyper. Den nye A3+-skriveren har også blitt 15 prosent mindre enn forgjengeren.

Programvare til Lightroom og Photoshop

Sammen med skriveren får du Canons programvare, hvor du kan matche bilder fra skjerm til utskrift. Programmet kan også brukes som programtillegg til Photoshop og Lightroom.

En smart funksjon du får, er at Canon PIXMA PRO-200 retter papiret opp papiret selv hvis det ligger litt skjevt. Dessuten kan skjermen på tre tommer vise QR-koder for blekkbestilling og feilkoder. Du skanner dem med smarttelefonen din, og så kan du bestille eller lese av hva som er galt.

A3+-skriveren kommer i salg i november og har en veiledende pris på 5690 kroner.

>Bare for abonnenter: Se hvordan du får mye flottere bilder i Lightroom, i videoskolen "Bli en ekspert på Lightroom".

Kanskje du er interessert i...