Kraftige skrivere til A3+

Canon er klar med to nye skrivere av det profesjonelle slaget, som byr på svært høy bildekvalitet og spesiell programvare som sørger for optimale farger.

24. september 2012

Fotoentusiaster har ikke så utrolig mange modeller å velge imellom når de skal kjøpe fotoskriver til utskrifter i A3-størrelse, men nå er der kommet to nye og spennende modeller i Canons egne PIXMA Pro-serie. Begge ligger prismsssig under flaggskipet PIXMA PRO-1.

PIXMA PRO-100 har åtte blekkpatroner basert på fargestoffteknologien ChromaLife100+. Tre av blekkpatronene er svart, grå og lysegrå, som sikrer høy kvalitet i gråtonebilder. Denne modellen avløser PIXMA Pro9000 MK II og koster 4795 kroner veiledende. Du kan lese mer her.

PIXMA PRO-10 bruker pigmentert blekk med ti patroner og Canons nyeste LUCIA-teknologi. Modellen benytter seg av Chroma Optimizer-blekk, som er arvet fra flaggskipet PIXMA PRO-1. Dette klare blekket påføres oppå utskriften, slik at fargerommet utvides, og det vil også gi flottere svarte detaljer. Det gir en svært høy kvalitet, som utmerket kan brukes til utstillinger. Du kan lese mer om PIXMA PRO-10 her. Den koster 6495 kroner.

Den nye plug-in´en Print Studio Pro følger med begge modellene, og gjør det lett å skrive ut i høy kvalitet fra f.eks. Photoshop og Lightroom. Canons nye PRO Mode – som er en fargeprofil til skriverdriven - sørger for at fargene passer optimalt til det man ser på skjermen.

Kanskje du er interessert i...