Sjekk de nye storformatskriverne fra Canon og Epson

Både Canon og Epson har sendt ut nye storformatskrivere på markedet for profesjonelle fotografer. Men de krever både plass og penger.

9. mars 2016

Hvis du vil være med på notene, eller fotografiet om man vil, kan du ikke knusle på utstyret. Derfor er du selvfølgelig nødt til å skaffe deg en av Canons nye lekre storformatskrivere, som skriver med et blekksystem i tolv farger og med en papirbredde på enten 60 eller 112 cm.

Der er bare et enkelt ankepunkt når det gjelder dra med deg en av de topprofesjonelle skriverne hjem. Eller kanskje to.

Du må grave dypt i lommene.

De to skriverne, Pro-2000 og Pro-4000, som kommer over sommeren, antas å koste et sted rundt drøye 50.000 og rundt 30.000 kroner, men her er de offisielle prisene enda ikke klare - og må derfor tas med en klype salt.

Du må nok også rydde litt plass i garasjen.

Se bare på bare Pro-4000. Den veier intet mindre enn 123 kilo, og ellers er den 1,6 meter bred og 1,16 meter høy. Hvis Canons eksemplarer bare er småleker i din verden, så kan du også titte på Epson, som nettopp har lansert fire nye 64-tommer-storformatskrivere.

Den nest største av de fire, SC-S60600, kan f.eks. skrive ut mer enn 95 m2 banner i timen. Prisen for en slik monstrositet? Den ligger på 252.000 - men så er det da også inkludert moms.

Se mer om Canon her og Epson her.

Sjekk skrivere i en litt annen prisklasse Canon her.

Kanskje du er interessert i...