Stor test av billige skrivere

For godt under 2000 kroner får du i dag en trådløs skriver som kan skanne, kopiere, skrive ut, også direkte fra mobiltelefonen. Aldri har du kunnet få så mange funksjoner og en så flott bildekvalitet for så lite penger.

I denne artikkelen her kan du lese mye mer om de billige skrivere.

Ni av ti solgte skrivere på det nordiske markedet er multiskrivere. Det er ganske logisk, da selve utskriftsteknologien ofte er den samme som i de frittstående skriverne, men man får skanner og kopimaskin med på kjøpet. I forhold til for få år siden har stort sett alle multiskrivere i dag innebygd trådløst nettverk. Det betyr at hele familien lett kan dele den samme skriveren uten å måtte streve med metervis av irriterende ledningskrøll langs gulvet hjemme.

Og produsentene har også hoppet på den mobile bølgen, så man via et trådløst nettverk kan skrive ut bilder rett fra en smarttelefon eller et nettbrett. Det krever bare at man installerer produsentens gratis app på den mobile enheten. Dem kan man hente fra Apples App Store eller fra Google Play hvis man har en Android-enhet.

Testkriteriene våre denne gangen var at testdeltagerne ikke måtte koste mer enn 2000 kroner, men prisene har sunket betraktelig den siste tiden, så den dyreste testdeltageren koster bare 999 kroner, så faktisk kan man få en helt utmerket multi-skriver i dag for under 1000 kroner.

Kanskje du er interessert i...