Den perfekte klokken for fotografen

Gaveidéer til fotoentusiasten

Vi gir deg forslagene til den perfekte gaven for en fotoglad mann eller kvinne.

2. juni 2016

Fotografering er så mye mer enn kamera og objektiver. Det er en livsstil, og her en rekke gaveidéer enhver fotograf vil sette pris på uansett nivå.

Objektivkrus fra Coolstuff.no

1. Til morgenkaffen Kaffen skal naturligvis drikkes med stil. Objektivkruset fås både i Canon- og Nikonversjon, og motlysblenderen kan som her brukes til småkaker. Canonkrus sett til 139 kroner hos hos Coolstuff.

Olloclip objektiv til iPhone

2. Til iPhone-fotografen 4-i1-objektivet fra Olloclip gir deg enda flere muligheter til å fotografere med iPhone. Du får både fiskeøyelinse, vidvinkellinse og to makrolinser (10x og 15x) som fungerer på både for- og baksidekameraet.

Olloclip er set til 669 kroner hos Apple.

Tidligere har vi sett nærmere på Olloclip her på Digital FOTO, og du kan se testbilder her.

Aperture Clock

3. Pass tiden Denne blenderklokken vil skape glede hos en ekte fotonerd - og sikkert skape stor forvirring hos alle andre. Vi ses klokken 2.8...

Funnet på Amazon til 43 dollar.

Toalettpapirholder forkledd som filmrull

4. Til badet En smart toalettrullholder forkledd som filmrull. En klassiker for fotografen som husker de gode gamle, analoge dager.

Funnet på Amazon til 17 dollar.

Mansjettknapper

5. Til den motebevisste Disse mansjettknappene vil komplettere fotografens festantrekk. Disse er nok mest for Canon-folk, men det finnes mange forskjellige varianter.

Funnet på Amazon til 50 dollar.

Bean bag

6. For den ustabile En ertepose eller bean bag til å legge under kameraet for å stabilisere er gull verdt i naturen. Du kan kjøpe en i en fotobutikk, eller den mer personlige løsningen: sy den selv. Størrelsen avhenger noe av kamera og objektiv. Ris, bønner eller lignende gir god stabilitet.

Sett til priser fra 8 £ + fyll her fra England.

Whibal gråkort

7. Til den grundige Et gråkort er et must hvis man skal ha riktige farger i bildene. Med denne mini-versjonen til nøkkelknippet har man alltid med gråkortet på farten.

Dette fra WhiBal er sett til 15 dollar hos Amazon.

8. Til nybegynneren - nesten gratis Gi entusiasten vår gratis nybegynnerguide til fotografering. Opprett en gratis profil på Digital-foto.no, last ned PDF og skriv den ut. Med en fin sløyfe rundt er det en enkel, rask og nesten gratis gave.

Du finner vår Gratis nybegynnerguide til ditt nye kamera her.

Kanskje du er interessert i...