Black Friday

Black Friday byr på en drøss gode fototilbud.

© Shutterstock

Gjør en god kamerahandel på Black Friday

I dag kan du gjøre en svært god handel når det gjelder fotoutstyr. Det amerikanske fenomenet Black Friday byr nemlig på mange gode tilbud på fotoutstyr, programvare og elektronikk. Her får du oversikten.

20. november 2017 av Poul Siersbæk

Hvis du er på julegavejakt eller bare vil skjemme bort deg selv med nytt kamaerautstyr, så kan du nå forberede deg på en hektisk uke med en drøss knalltilbud. 

Noen av fotohandlerne har allerede løftet på sløret for gode rabatter, mens andre holder kortene tett mot kroppen. 

Under har vi har samlet en rekke spennende tilbud du kan holde øye med.

Spar penger på kameraer og objektiver

Du er nødt til å sammenligne priser for å finne de aller beste kjøpene under Black Friday. Prisjakt.no tilbyr en omfattende oversikt, og du finner mange nåværende tilbud på fotoutstyr her.

Foto.no kliner til på Black Friday, og du finner et stort utvalg av både kameraer, objektiver og annet utstyr til svært fristende priser. Du finner kampanjen her.

Fotokjeden Scandinavian Photo lokker med at man bør følge med på Facebook for å få med seg tilbudene for Black Friday. Siden finner du her. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet.

Hos etter hvert svært omfattende Komplett er det full rulle på Black Friday. 

Her dukker det nemlig opp nye tilbud fortere enn du klarer å legge inn kortinformasjonen din. Du kan følge med her.

Japan Photo og reklamerer ikke direkte med Black Friday ennå men det er mange gode tilbud der. Er du på jakt efter et Sony-kamera kan du nemlig få opptil 1500 kroner i cashback når du kjøper utvalgte kameraer og objektiver. 

Går du for Canon-utstyr kan du få rabatt på tilbehør eller få cashback på utvalgte objektiver. Også Fujifilm, Olympus og Nikon-fotografer kan få cashback. 

Se tilbudene hos Japan Photo her og hos Stjørdal Foto her.

Flere av de store elektronikkjedene er også i full gang. Hos Power kan du følge oppløpet på her, hvor det kommer nytt snadder hver dag fram mot fredag. Hos Elkjøp kan du varme opp her. De store elektronikk-gigantene har i natt slitt med kapasiteten på nettsidene sine.

Gode Black Friday-tilbud på programvare

Adobe har 20 prosent rabatt på Creative Cloud-pakken, og er du student, kan du få hele 65 prosent rabatt. Se mer her.

Også Corel har tilbud på programvaren sin. Her kan du spare 25 prosent på PaintShop Pro 2018. Se mer her.

Hos ACDSee tilbyr de hele 50 prosent i rabatt på alle produktene sine. Og vil du oppgradere ACDSee Photo Studio til Ultimate 2018, kan du spare 53 prosent. Du kan se mer her

Følg med her på digital-foto.no for fortløpende oppdateringer på de gode tilbudene på Black Friday. Vi oppdaterer denne artikkelen hele uken. 

Kanskje du er interessert i...