Få samtlige bilder i skyen til lavpris

En priskrig har gjort det ekstremt billig å legge opp hele bildesamlingen i skyen, så du alltid har tilgang til samtlige blinkskudd. Vi setter de to beste onlinetjenestene til fotoentusiasten opp mot hverandre og finner den beste.

26. desember 2014

Det har lenge har en halvdyr fornøyelse når man gjerne ville ha hele bildesamlingen sin med de originale filene i full størrelse liggende hos en onlinetjeneste. Men markedets to største og beste onlinetjenester har havnet i priskrig med hverandre, slik at det nå er mulig å lagre alle bildene i skyen for et overkommelig beløp. Google Drive tilbyr nå at man kan få en terabyte plass for 72,25 kroner, mens Microsofts OneDrive gir ubegrenset plass for 54,90 kroner i måneden.

Fordelene ved å ha bildene sine liggende i skyen er mange. Det er først og fremst en sann fornøyelse at man alltid har tilgang til alle bildene uansett hvor i verden man enn befinner seg. Begge tjenestene fungerer nemlig slik at man både har tilgang til å se og hente bildene sine direkte fra tjenestens nettleser. Man kan selvfølgelig også hente en app til et nettbrett og smarttelefon med full tilgang. Så hvis man vil vise frem de beste bildene sine til andre fotoentusiaster ute i byen eller til familien under en festlig begivenhet, kan man altså gjøre det så lett som ingenting. Her tester vi hvilken av de to som er vår klare favoritt.

Kanskje du er interessert i...