TrekPak

Fleksible skillerom til fotovesken

Er det opp til amerikanske TrekPak kan du snart skifte ut fotoveskens tungvinne skillerom med velcro med et system som du kan tilpasse ned til minste detalj.

28. mars 2012

Det kan være vanskelig å plassere skillerom med velcro riktig, og man må rive litt når man fjerner et skillerom. Men prosjektet TrekPak er på vei med en helt ny løsning som består av polstrede skillerom og bøyler i aluminium. Ved hjelp av hull langs kanten av skillerommene kan man feste dem til hverandre ved hjelp av bøylene. Dermed kan man plassere skillerommene nøyaktig hvor man vil. Bøylene er enkle å ta opp igjen hvis man vil flytte om på rommene, og TrekPak-systemet kan brukes i forskjellige typer fotovesker, fra ryggsekker til robuste Pelicase-kofferter.

Foreløpig er prosjektet i oppstartsfasen, og TrekPak er i ferd med å utvikle systemer til forskjellige fotovesker. Akkurat nå søker TrekPak finasiering til å komme videre med prosjektet, men i stedet for å få en investor i ryggen, forsøker de å samle inn penger via helt vanlige fotoentusiaster som gir et lite beløp. Alt etter hvor mye man gir, får man så en takkemail, en t-skjorte eller f.eks. rabatt på et senere kjøp. Du kan se mer om prosjektet her.

Kanskje du er interessert i...