Nye fotoryggsekker fra Lowepro

Lowepro lanserer to nye ryggsekker i Fastpack-serien. Det er Fastpack 150 AW II og Fastpack 250 AW II. Begge ryggsekkene er designet til folk på reise som har behov for god beskyttelse av kamerautstyret.

17. mars 2015

Lowepros to nye fotoryggsekker til fotofolk på farten har innebygd regnbeskyttelse samt reimer til å feste ryggsekken oppå f.eks. en reiseveske. På de utvendige sidene er det lommer og spenner til f.eks. vannflasker og stativ. Den minste modellen er Fastpack 150 AW II, som har plass til et speilrefleks med objektiv , ett til to ekstra objektiver eller blits, en pc opptil 11 tommer, pluss en iPad. I tillegg er det flere mindre rom med plass til f.eks. en større smarttelefon, hodetelefoner eller harddisk. Fastpack 150 AW II koster 1195 kroner.

Den største av de to modellene er Fastpack 250 AW II. Den har plass til et speilrefleks med objektiv, to til tre ekstra objektiver eller blits, en pc opptil 15 tommer og en iPad. I tillegg er det også her flere mindre rom, med plass til f.eks. en større smarttelefon, hodetelefoner eller harddisk. Fastpack 250 AW II koster 1495 kroner.

Kanskje du er interessert i...