Stortest av fotovesker

Når du skal på fototur om våren er det vanlig å ta med seg kameraet sitt, en ekstra optikk og litt smått tilbehør. Her er en kompakt veske god å ha. Vi har testet åtte fine fotovesker, som alle kan slenges over skulderen når man skal ut en tur.

17. mai 2014

Jo mer fotoutstyr du får gjennom årene, jo mer plass bruker alt i fotovesken. Mange fotoentusiaster kjenner nok helt sikkert til dette luksusproblemet, at en plutselig en dag må prioritere hvilket utstyr en vil ta med seg når en skal ut på en kortere fototur.

Den beste måten å sikre seg at en ikke får med seg for mye og for tungt utstyr, er ved å investere i en god, kompakt fotoveske som en kan henge over skulderen. En skulderveske er normalt mindre enn de vanlige fotoryggsekkene, fordi de selvfølgelig ikke er like romslige. Selv de mest kompakte skuldervesker kan likevel uten problemer romme et speilreflekskamera samt et eller to objektiver, noe som normalt er den mengden utstyr som er passende dersom en f.eks. tar en dagstur til stranden eller skogen.

Kanskje du er interessert i...