Enkel bildebehandling med nytt nettbrett fra Samsung

Med Galaxy Note 10.1 lanserer Samsung et nytt konsept, hvor den interaktive pennen og split-screen funksjonen gjør det lettere å bildebehandle i f.eks. Photoshop.

7. august 2012

Samsungs nyeste nettbrett heter Galaxy Note 10.1. Den tilhører Galaxy Note-familien og kombinerer mobiltelefoni med Samsungs fleksible nettbrett-plattformen og den interaktive pennen, S Pen. Galaxy Note 10.1 er i tillegg utstyrt med en split-screen funksjon, som gir deg helt nye opplevelser. Interaktiviteten er økt, og i stedet for bare å bruke innhold produsert av andre, kan man aktivt skape og dele sitt eget innhold.

Note 10.1 er utstyrt med den unike S Pen, som fungerer som en smart digital kulepenn, som med fordel kan brukes til bildebehandling. Galaxy Note 10.1 kommer f.eks. med en pen-kompatibel versjon av Adobe Photoshop Touch, som er optimert til å støtte S-Pennens trykkfølsomhet, og er et ideelt verktøy for rask og profesjonell bilderedigering. S Pennen er også et perfekt arbeidsredskap til å ta notater under et møte. Håndskrift forvandles enkelt til tekst på skjermen, så man kan sende notater direkte videre som e-post eller sms. Man kan også markere tekst, skrive notater i margen eller gjøre korrekturrettelser i allerede eksisterende dokumenter.

Galaxy Note 10.1 har en skjerm på 10,0 tommer med en oppløsning på 1280 x 800 punkter, operativsystemet Android 4.0 og Touchwiz. Nettbrettet er utstyrt med en Quad Core-prosessor på 1,4 GHz med 2,0 gigabyte RAM-minne. Det har også to kameraer, Bluetooth , usb, wi-fi, og 16 gigabyte internminne. Prisen for herligheten er 5000 kroner.

Kanskje du er interessert i...