Ekstrem zoom fra Sigma

Du får en heftig telezoom og høy kvalitet med de nye Sigma-optikkene 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM, som kan kjøpes i to skreddersydde utgaver.

2. oktober 2014

Man kan virkelig komme tett innpå begivenhetene med de nye Sigma-objektivene 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM, som fås i to versjoner. Den ene har endelsen S, som står for Sport, mens den andre bærer bokstaven C for Contemporary, som er mer målrettet all-round-fotografering.

Sports-versjonen har litt høyere optiske kvaliteter og er bygd mer robust, mens C-utgaven er mer kompakt og lettere å bære rundt på. Begge modellene er uansett værbestandige og har en forbedret bildestabilisering, som sikrer en mykere panorering etter bevegelige motiver som sportsbiler eller fugler i flukt.

Enda bedre autofokus Sigma 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM kan i begge versjoner låse zoom til en bestemt brennvidde, og man kan etterjustere fokus manuelt selv om autofokus er aktivert. De har selvfølgelig også Sigma ultrasoniske fokusmotor HSM, som til og med har fått forbedret autofokus. S-modellen fås til Canon, Nikon og Sigma og har en veiledende pris på 14 999 kroner, mens C-utgaven også kan kjøpes til Sony. Prisen på den siste optikken er ennå ikke offentliggjort.

Kanskje du er interessert i...