Kraftig tele til iPhone

Hvis du er lei den digital zoomen som de fleste smarttelefoner er utstyrt med, har Rollei kommet med en smart løsning.

3. juli 2012

Selv om oppløsningen nå ligger på 8,0 megapiksler i iPhone 4S, så har telefonen som mange andre smarttelefoner en svakhet når det kommer til zoom. Her er man tvunget til å bruke digital zoom, som i virkeligheten bare legger flere piksler til i forstørrelsen. Det går ut over detaljgraden i bildene. Derfor er det velkomment at en produsent som Rollei er klare med en optisk løsning som er lett å montere.

Rollei 12x tele byr, som navnet antyder, på hele 12x optisk tele. Objektivet er fremstilt i robust aluminium og optisk glass. Det monteres i et medfølgende deksel, som raskt kan settes på telefonen. Det medfølger dessuten et lite stativ, deksel til både iPhone 3G, 4 og 4S samt objektivdeksel, renseklut og bruksanvisning. Objektivet, som måler 9,4 x 3,3, veier 118 gram og koster rundt 400 kroner.

I tillegg til det store teleobjektivet er Rollei klare med en optikk med 9x tele, en vidvinkel på 0,5x og et fiskeøyeobjektiv på 0,28x, som koster henholdsvis 300 kroner, 250 og 150 kroner. Du kan lese mer om Rollei's objektiver her.

Kanskje du er interessert i...