Samyang 135mm F2.0 ED UMC

Lyssterkt gull til lavpris

Samyang er klar med teleoptikken 135mm F2.0 ED UMC, som har en stor blenderåpning på bare F2.0 og er en del billigere enn de originale alternativene.

13. januar 2015

Samyang er kjent for å levere objektiver med høy bildekvalitet til lave priser, så den splitter nye optikken 135mm F2.0 ED UMC bør vekke interesse hos alle portrettentusiaster. Kombinasjonen av en brennvidde på 135 mm og en største blenderåpning på F2.0 gjør det nemlig mulig å sløre bakgrunnen fullstendig og sette full fokus på hovedmotivet.

De optiske spesifikasjonene matcher Canons legendariske EF 135mm F2.0L USM, men den originale optikken koster svimlende 7500 kroner, hvor vi forventer at Samyang kommer til å koste rundt 4500 kroner her hjemme. Man kan allerede nå forhåndsbestille det i USA til 549 dollar.

Samyang 135mm F2.0 ED UMC har spesielle linseelementer av typen ED til å sikre svært lav kromatisk aberrasjon og dermed høy bildekvalitet. Alle linsene er dessuten belagt med en spesiell overflatebehandling, så kontrasten skal være på topp, og optikken har ni avrundede bldndeflameller til å sikre en flogt sløring av bakgrunnen. Eneste minus er at fokus må innstilles manuelt.

Kanskje du er interessert i...