Skift bajonett på Sigma-optikken

Nå er det slutt på å måtte skifte ut hele samlingen av objektiver når du velger et nytt kamerasystem. Sigma løser problemet med sin geniale Mount Conversion Service.

2. august 2013

Utsiktene til å måtte selge de gamle objektivene og kjøpe helt nye, får de fleste fotoentusiaster til å gi opp drømmen om å skifte til et nytt og bedre kamerasystem. Men nå kommer Sigma med en fantastisk løsning på det problemet. De tilbyr nemlig å skifte bajonett på objektivene dine, slik at du smertefritt kan skifte optikk-samlingen fra Nikon til Canon eller omvendt.

Der spesielle servicen heter Mount Conversion Service, og er mulig med de nye seriene av objektiver fra Sigma kalt Art, Contemporary og Sport. For speilreflekser kan man skifte mellom Canon, Nikon, Pentax, Sigma og Sony. Har du Sigma-objektiver til et systemkamera, kan det skiftes mellom Micro Four Thirds-bajonett og Sonys E-fatning.

Sigma opplyser at det endrede objektivet vil virke like godt som om du hadde kjøpt et som fra begynnelsen av hadde den rette bajonetten til systemet. Prisen for denne servicen er ennå ikke offentliggjort.

Kanskje du er interessert i...