Epson V850

Skann bilder i skyhøy kvalitet

Epsons nye skannere Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo henter frem detaljer i selv de mørkeste områder av bilder og dias.

29. september 2014

Med de to nye flatbedskannerne Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo fra Epson kan du skanne både utskrifter og dias i svært høy kvalitet. Bildene skannes i en oppløsning på 4800 dpi, mens dias og negativer leses med 6400 dpi.

Begge henvender seg til de krevende entusiastene og kan skanne selv analoge filmer i mellomformat samt de store filmene på fem ganger fire tommer. Skannerne har et høyt toneomfang på 4.0 Dmax, som gjør det mulig å hente frem flere detaljer i de mørke partiene enn normalt.

Begge modellene er utstyrt med Digital ICE-teknologien til å fjerne støv, hår, riper og andre unoter automatisk fra både film, dias og bilder. ReadyScan LED-teknologi betyr at det nesten ikke er noen oppvarmingstid, og så sikrer den lave temperaturen fra LED-lampen at man kan skanne selv de mest ømtålelige originaler. Begge modellene kommer på markedet i løpet av oktober.

Kanskje du er interessert i...