Phillips BDM4065UC

40 tommer 4K fra Phillips

Phillips dundrer nå igjennom 4K-verdenen med en dataskjerm på hele 40 tommer og mulighet for dobbelttilkobling.

12. desember 2014

Den nye skjermen fra Phillips har plass til en del åpne paletter i Photoshop og kan vise detaljer i bilder opp til 8,3 megapiksler i 100 prosent. Phillips BDM4065UC er nemlig på 40 tommer og har en oppløsning på 3840 x 2160 piksler.

Skjermen kan vise to datamaskiner samtidig. Det er smart, hvis man f.eks. har en Mac og en pc, eller, man gjerne vil koble til en bærbar.

Panelet har LED-bakgrunnsbelysning. Synsvinkelen er på 176 grader og oppdateringsfrekvensen på 60 Hz. Det nevnes ikke hvor mye av Adobe eller sRGB-fargerommet skjermen kan vise, men det er opplyst at avviket, Delta E er på under 3 i sRGB-fargerommet, og det betyr på norsk at den viser fargene helt korrekt. Skjermen viser farger med 8 bits dybde, som gir 1,07 milliarder farger.

40 tommer fra Phillips

Det er også innebygde høyttalere og støtte av såkalt MHL, som er en utbredt standard for å sende bilder og video på en enkel måte fra en mobiltelefon til tv-er og skjermer.

I tillegg til dette er det inngang til HDMI 1.4, USB 3,0 og DisplayPort 1,2 i tillegg til VGA.

Skjermen kommer i midten av desember, akkurat tidsnok til at du kan ønske deg den i julegave. Den veiledende prisen er 6990 kroner.

Du kan også vente litt, og lese vår anmeldelse, som kommer i en av de kommende utgavene.

Lær mer om 4K og Ultra HD-skjermer.

Kanskje du er interessert i...