Få bildene dine opp på skjermen

Bruk TV-en din som fotogalleri

TV-en dine er antageligvis hjemmets største skjerm, så hvorfor ikke bruke den for å fram blinkskuddene eller de beste feriebildene dine?

16. november 2016

På harddisken ligger det ofte tusenvis av gode, morsomme og spennende bilder som nuller og ett-tall.

Men der trenger de ikke bli værende, for med noen svært enkle trinn kan du sende blinkskuddene dine opp på flatskjermen og gi dem nytt liv og skape glede.

> Les også: Få bildene dine fram i lyset.

Moderne flatskjermer er perfekte for å vise fram digitale bilder, og mange har allerede skaffet seg en skjerm med 4K-oppløsning. Det kan gjøre de digitale bildene dine enda skarpere.

Den enkleste måten for å vekke bildene til liv på flatskjermen er å overføre de beste blinkskuddene til en minnepinne eller en ekstern harddisk, og den setter du bare i usb-inngangen på TV-en.

Skjermsparer på Apple TV eller Chromecast

Det blir enda smartere med smartenheter som du kan sette i HDMI-inngangen på TV-en.

Både Apple og Google har kreative løsninger for å vise bilder fra mobilen, harddisken eller lagret på sosiale bildetjenester.

I magasinet Digital FOTO 17/2016 gir vi deg en detaljert guide til hvordan du får bildene opp på storskjermen. Som abonnent kan du lese guiden gratis via linken øverst på siden eller via Wype på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Kanskje du er interessert i...