BenQ SW271 skjerm

Skjermen er på 27 tommer og har en oppløsning på på 3840 x 2160 piksler.

© BenQ

Drømmeskjerm for bildebehandling fra BenQ

Med den nye skjermen SW271 frir BenQ til fotografer som ønsker seg optimale muligheter i bildebehandlingen.

17. august 2017 av Kristoffer Engbo

Hvis du vil ha de aller beste mulighetene i bildebehandlingen, er det kanskje BenQ SW271 du bør ta en nærmere titt på. 

Den nye skjermen er nemlig laget spesielt for bilder og byr på funksjoner og spesifikasjoner som får fotografer til å hoppe av glede.

SW271 er på 27 tommer og har 4K-oppløsning. Men det er muligheten for å vise utrolig mange fargenyanser som virkelig skiller den ut fra mengden innen 4K-skjermer. Den kan nemlig gjengi 99 % av fargerommet Adobe RGB og 100 % av nyansene i sRGB.

Skjermen har et 10 bit IPS-panel, og i tillegg til nøyaktig fargegjengivelse og jevne fargeoverganger skal det ha en meget god innsynsvinkel.

Skjermen bytter lett mellom fargerom

Med funksjonen GamutDuo kan du til og med vise det samme bildet to ganger side om side i hvert sitt fargerom, og det er mulig å se bildet ditt i svart-hvitt før du behandler det.

Sammen med skjermen får du en såkalt Hotkey-puck. Det gjør at du kan bytte mellom fargerom eller justere skjerminnstillinger med et klikk. Det følger også med en solskjerm som reduserer reflekser på skjermen.

BenQ SW271 Hotkey-puck

Pucken kan ligge i skjermfoten eller løst ved siden av..

© BenQ

SW271 har innebygd SD-kortleser samt to usb 3-porter, så det er enkelt å koble andre enheter til skjermen. Dessuten har den USB-C, HDMI og DisplayPort innganger. 

Prisen er antatt å bli rundt 12000 kroner. 

Kanskje du er interessert i...