Verdens heftigste digitizer

Wacom har lansert en digital tegneplate som blåser alt annet av banen, og er drømmeutstyret for enhver Photoshop-entusiast. Prisen er skyhøy, men det blir bildejusteringene dine også.

12. januar 2015

Hvis du elsker å retusjere bilder og utføre andre former for avanserte justeringer på blinkskuddene, så bør du sjekke den splitter nye Wacom Cintiq 27QHD. Det er snakk om en digitizer kombinert med en stor skjerm, som du kobler til pc eller Mac.

Det er nærmest som å ha et enormt nettbrett mellom hendene. Skjermen har en størrelse på 27 tommer og byr på en høy oppløsning på 2560 x 1440 piksler, så du kan retusjere møyaktig ned i detaljen. Bildekvaliteten er også på topp, fordi skærmen kan kalibreres til å vise 97 prosent av det store fargerommet AdobeRGB.

Det følger selvfølgelig med en digital penn, men også enheten ExpressKey Remote, hvor du kan programmere en rekke snarveistaster. Cintiq 27QHD koster 20 075 kroner, men du kan også kjøpe en utgave hvor skjermen er berøringsfølsom. Den heter Cintiq 27QHD touch og koster 23 710 kroner.

Kanskje du er interessert i...