Canon EOS M10
Rykter:

En avløser for Canons EOS M10 kan være på vei.

© Canon

5 kameranyheter vi tror kommer til høsten

Den store IFA-messen er rett rundt hjørnet, og i løpet av den er det gode muligheter for nye kameralanseringer. Vi har samlet alle de brennhete ryktene om kommende kameraer.

Fredag 1. september åpner dørene til den store årlige IFA-messen for forbrukerelektronikk i Berlin, og her pleier det også å bli vist fram nyheter innen fotoverdenen.

Vi har tittet på ryktene som går om nye produkter, og her kan du lese om hva vi håper å se fra årets IFA-messe.

1. Canon EOS M100?

Det er snart to år siden at Canon lanserte det billigste systemkameraet sitt, EOS M10, og en del tyder på at avløseren er rett rundt hjørnet. Dette ifølge Canon Rumors hedde EOS M100.

I mellomtiden kan du lese anmeldelsen av Canon EOS M10 i Utstyrsguiden.

2. Nikon D850?

Vi håper å få se nye D850, som Nikon har annonsert, men ikke fortalt detaljer om. Det er imidlertid klart at det får en fullformatbrikke, og ifølge Sony Alpha Rumors kan det ha en Sony-brikke med en oppløsning på 46 megapiksler, og det skal kunne ta ti bilder i sekundet.

3. Olympus OM-D E-M10 III?

Ifølge 43 Rumors kan et OM-D E-M10 III være på vei. Ryktene sier systemkameraet får en oppløsning på 20 megapiksler og video i 4K.

Sjekk også anmeldelsen av forgjengeren, Olympus OM-D E-M10 i Utstyrsguiden.

4. Fujifilm X-E3 eller X-80?

Ifølge Fuji Rumors kommer Fujifilm med systemkameraet X-E3, som skal få 24 megapiklser. Det går også rykter om et X-80, som ut fra produktnavnet skal være et kompaktkamera med APS-C-brikke. 

Fujifilm vil angivelig ha et event i Japan 7. september, så det er ikke sikkert at det blir noen nye produkter å se på IFA.

5. Sony RX-100 VI?

Her er noe mer stille, men siden 2012 har Sony sluppet en ny utgave av sine små kompakte RX-100-kameraer med stor bildebrikke hvert år, så det kan være en mulighet. 

I så fall vil det bli det sjette i serien og mest sannsynlig hete RX-100 VI.

Kanskje du er interessert i...