GoPro med heftigere video

Du kan filme action i langt bedre 4K-videokvalitet med de helt nye GoPro Hero4-kameraene. Det lokkes også med høyere lydkvalitet og perfekt slow motion-effekt.

12. oktober 2014

Det er ingen tvil om at de robuste og kompakte videokameraene fra GoPro har tatt actionfotografene med storm. Mange har forsøkt å matche suksessen, uten hell, og nå blir det bare enda vanskeligere å overgå firmaet. GoPro har nemlig lansert den nye Hero4-serien.

Toppmodellen GoPro Hero4 Black kan ta opp 4K-video med hele 30 bilder i sekundet, så action gjengis uten hakkende bevegelser. Det kan også ta opp Full HD med hele 120 bilder per sekund, så man kan lage flotte slow motion-filmeffekter. Lyden er dessuten forbedret, og bildekvaliteten skal også ha fått et løft. I tillegg klares svakt lys bedre enn tidligere. Prisen er 4195 kroner. Lillebror Hero4 Silver er det første GoPro-kameraet med berøringsfølsom skjerm. Det tar opp 4K-video med 15 bilder per sekund, og hvis man vil lage slow motion-effekter, gjøres det med en HD-oppløsning. Denne modellen koster 3249 kroner. Begge har også forbedret wi-fi, som virker 50 prosent raskere enn tidligere.

> Les alt om GoPro kameraer her

Kanskje du er interessert i...