Robust actionkamera til skiferien

Drift Innovation er klar med et nytt actionkamera som skal ta opp kampen mot GoPro.

16. november 2012

Markedet for actionkameraer har eksplodert det siste året. Flere og flere produsenter lanserer modeller som skal ta opp kampen mot GoPro Hero-kameraene, som sitter trygt på tronen. Det siste i rekken er Drift HD Ghost fra Drift Innovation.

I motsetning til mange andre kompakte actionkameraer er Drift HD Ghost utstyrt med både fjernkontroll og en innebygd lcd-skjerm på 2,0 tommer, som er utstyrt med robust Gorillaglass. I tillegg er det innebygd wi-fi, så man kan overføre opptakene til en smarttelefon via en egen app som snart kommer på markedet. Man trenger altså ikke å investere i ekstrautstyr for å få de ellers dyre funksjonene.

Kameraet er vanntett ned til tre meters dybde, men skal man lenger ned kan man kjøpe et eget undervannshus som kan tåle trykket. Drift HD Ghost kan ta opp video i HD-kvalitet. Stillbilder kan tas med en oppløsning på 11,0 megapiksler. Det gjelder også ved seriefotografering. Objektivet kan innstiles til å dekke 170,127 eller 90 grader. Det er innebygd mikrofon og høyttaler samt inngang til ekstern mikrofon. Kameraet bruker microSD-kort.

Drift HD Ghost koster 399 dollar, som tilsvarer cirka 2300 kroner, og kan bestilles her www.store.driftinnovation.com - I tillegg kommer frakt og avgifter.

Kanskje du er interessert i...