DJI Pocket 2 fotograferer ungt par
© DJI

DJI Pocket 2: Enkelt reisekamera med gimbal

DJI har akkurat lansert sitt nye minikamera Pocket 2. Kameraet er den perfekte reisepartner og sikrer flotte håndholdte bilder og videoer.

21. oktober 2020 av Christian Trant

DJI har nettopp lansert et lite lettvektskamera som det er lett å ta med overalt. DJI Pocket 2 er brukervennlig, og med noen få knapper kan du både fotografere og filme med én hånd.

Øverst på kameraet sitter det en gimbal som gir bedre stabilisering når kameraet blir utsatt for smårystelser. 

Den lille gimbalen gjør at DJI Pocket 2 bærer preg av å være et actionkamera, men kameraet er spesielt godt egnet for reiseoptak, fordi bildestabiliseringen ikke er like kraftig som den vi ser i DJIs actionkameraer.

Foran sitter det en liten skjerm som gjør at du har mulighet for å se motivet ditt i sanntid. Kameraet filmer i 4K og tar bilder på 64 megapiksler. 

Som noe nytt fra den forrige modellen DJI Osmo Pocket kan DJI Pocket 2 filme med ansiktsgjenkjenning. Kameraet låser seg fast når du filmer, og sørger deretter for at ansiktet i fokus under hele opptaket. 

Kameraet er i salg på hjemmesiden til DJI allerede nå, og prisen er 379 euro, tilsvarende cirka  svarende cirka 4100 kroner pluss frakt og eventuelle avgifter.

> Les også: 10 gode grunner til å kjøpe DJI Osmo Pocket

Kanskje du er interessert i...